ΑρχικήΤο ΙνστιτούτοΔωρητές / Χορηγοί

Δωρητές / Χορηγοί

Σημαντική είναι η συμβολή των δωρητών / χορηγών μας στο έργο του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων . Το Ινστιτούτο ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της προσπάθειας και της δουλειάς μας.

Οι ακόλουθες εταιρίες και οργανισμοί, μέσω της οικονομικής προσφοράς ή της παροχής αγαθών, έχουν σταθεί αρωγοί στην όλη προσπάθειά μας:

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων - ΙΨΥΠΕ ευχαριστεί θερμά και από καρδιάς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τη γενναιόδωρη δωρεά της και για την υποστήριξη του έργου μας.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων - ΙΨΥΠΕ ευχαριστεί από καρδιάς το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall για την ευγενική του συνεισφορά στο έργο του Τμήματος Κοινωνικοποίησης.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων - ΙΨΥΠΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εθελοντική ομάδα του  Open Art για την εικαστική της συνεισφορά στους χώρους του Ιατροπαιδαγωγικού μας τμήματος.

 

opap Logo SB logo thorax

 

Anonymous Donor - Ευχαριστούμε για την υποστήριξη προς το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων - ΙΨΥΠΕ για το 2017!

 

Ευχαριστούμε θερμά την Parfums Christian Dior Hellas AEBE για την ευγενική τους υποστήριξη προς το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων - ΙΨΥΠΕ για το 2017!

logo_Dior_.png

 

 

Ευχαριστούμε θερμά την Common Progress Co NaS.A. για την ευγενική τους υποστήριξη προς το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων - ΙΨΥΠΕ για το 2017!

Unknown.jpeg

 

 

 

Free business joomla templates