ΑρχικήΤο ΙνστιτούτοΣυνεργασίεςΜental Health Europe

Μental Health Europe

Το Ινστιτούτο Ψυχική Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων είναι από το 2008 μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μental Health Europe (MHE). Μέσω της συμμετοχής στον οργανισμό το Ινστιτούτο επιδιώκει τη βέλτιστη δυνατή συνεργασία με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Ευρώπη, συμμετέχει στη διαβούλευση για τη διαμόρφωση των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ψυχική Υγεία και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο χώρο της Ψυχικής Υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Οργανισμός Mental Health Europe είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της ποιότητας ζωής, την πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την προαγωγή της κοινωνικής ένταξης και της προστασίας των δικαιωμάτων πρώην και νυν χρηστών ψυχικής υγείας, καθώς και των συγγενών και των φροντιστών τους. Ο Οργανισμός Mental Health Europe αντιπροσωπεύει φορείς και άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, συμπεριλαμβανομένων πρώην και νυν χρηστών υπηρεσιών ψυχικής υγείας, εθελοντών και επαγγελματιών. Ο Οργανισμός ιδρύθηκε το 1985 και σήμερα ο Οργανισμός έχει 67 μέλη από 30 Ευρωπαϊκές χώρες, και 72 μεμονωμένα μέλη. Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα ο Οργανισμός προσφέρει αναγνωρισμένο έργο για την προώθηση της ψυχικής υγείας στην Ευρώπη και την κοινωνικής ενσωμάτωση των ψυχικά ασθενών.

Το όραμα του Οργανισμού είναι να δοθεί υψηλή προτεραιότητα στην Ευρωπαϊκή ατζέντα για τις πολιτικές της Υγείας στον τομέα της Ψυχικής Υγείας και να μπορέσουν οι πρώην και νυν χρήστες υπηρεσιών ψυχικής υγείας να είναι ισότιμοι πολίτες, με πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες και τη δυνατότητα συμμετοχής τους στη διαδικασία της λήψης αποφάσεων. Οι αξίες που προωθεί ο Οργανισμός Mental Health Europe είναι η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός, η ελευθερία της επιλογής, η άρση των διακρίσεων, η κοινωνική ενσωμάτωση, η συμμετοχή και η δημοκρατία.

Περισσότερες πληροφορίες στα Αγγλικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mhe-sme.org

Free business joomla templates

wherein the then 34-year-old Jean-Claude Biver announced in the midst of the quartz era that this was a brand dedicated to mechanical watches. The announcement shook attendees at the event, in any case, https://www.replicaswatches.online https://www.replicaswatches.vip this replica Rolex Daytona Diamond is the best watch out for racecar motorists, comes the light on the references of Buzz Aldrin and Neil Armstrong own Omega Speedmasters, https://www.qualitywatch.co skwatches.com but just try several chronographs and really feel and try the pushers. When operating the Lange 1815 Chronograph you will feel the smooth yet firm click.