ΑρχικήΥποστηρίξτε το Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.Δωρεές

Υποστηρίξτε το Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων είναι φορέας μη κερδοσκοπικός, με την πλέον κυριολεκτική και αποδεδειγμένη έννοια. Η ποιότητα των υπηρεσιών του Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, το οποίο αντανακλάται στην αίσθηση ασφάλειας και πλαισίωσης των θεραπευομένων μας. Τα έσοδα του Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από τους θεραπευόμενους του Ινστιτούτου.

Με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων και την προσπάθεια του σωματείου μας να διατηρήσει τις υπηρεσίες του προσιτές σε τμήματα του πληθυσμού που δεν έχουν δυνατότητα να απευθυνθούν οπουδήποτε αλλού, ξεκίνησε από το 2008 μια προσπάθεια εύρεσης πόρων από δωρεές και χορηγίες προερχόμενες από τον ιδιωτικό τομέα. Η στενή συνεργασία και η δημιουργία ενός ειδικού δικτύου υποστηρικτών είναι οι παράγοντες που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα.

Μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση, οποιουδήποτε ποσού, στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς (GR19 0172 3500 0053 5003 2132 200) ή μέσω Paypal ή πιστωτικής κάρτας, πατώντας το παρακάτω κουμπί:

 

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στα τηλέφωνα της κεντρικής γραμματείας μας στην Καλλιθέα (210 - 9591000, 210 - 9560196) και μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σας ευχαριστούμε!

Free business joomla templates