ΑρχικήΥποστηρίξτε το Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.Εθελοντισμός

Εθελοντισμός

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων προωθεί ενεργά το θεσμό του εθελοντισμoύ προσκαλώντας νέους επαγγελματίες ψυχικής υγείας καθώς και άλλων ειδικοτήτων (π.χ. γραφίστες, ειδικούς social media κ.λπ.) να συμμετέχουν στην υλοποίηση των πολύπλευρων δράσεών του. Κάθε χρόνο ένας μικρός αριθμός εθελοντών αναλαμβάνει συγκεκριμένες εργασίες στα πλαίσια της λειτουργίας των διαφορετικών τμημάτων του φορέα. 

Η εθελοντική προσφορά γίνεται σε οργανωμένο πλαίσιο και προσφέρει ευκαιρίες για εκπαίδευση, υποστήριξη και εποπτεία σχετικά με τις αρμοδιότητες που δίνονται.  Ο τομέας απασχόλησης των εθελοντών εξαρτάται από τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα του/της εθελοντή/ριας.  

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλείστε να αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αναγράφοντας το ενδιαφέρον σας στο e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η επιλογή γίνεται βάσει βιογραφικού σημειώματος, κατόπιν ατομικών συνεντεύξεων. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Free business joomla templates