ΑρχικήΤμήματα Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.Τμήμα Ενηλίκων ΑττικήςInformation

Υποστηρίξτε το Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων είναι φορέας μη κερδοσκοπικός, με την πλέον κυριολεκτική και αποδεδειγμένη έννοια. Η ποιότητα των υπηρεσιών του Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, το οποίο αντανακλάται στην αίσθηση ασφάλειας και πλαισίωσης των θεραπευομένων μας. Τα έσοδα του Ι.Ψ.Υ.Π.Ε. προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από τους θεραπευόμενους του Ινστιτούτου.

Με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων και την προσπάθεια του σωματείου μας να διατηρήσει τις υπηρεσίες του προσιτές σε τμήματα του πληθυσμού που δεν έχουν δυνατότητα να απευθυνθούν οπουδήποτε αλλού, ξεκίνησε από το 2008 μια προσπάθεια εύρεσης πόρων από δωρεές και χορηγίες προερχόμενες από τον ιδιωτικό τομέα. Η στενή συνεργασία και η δημιουργία ενός ειδικού δικτύου υποστηρικτών είναι οι παράγοντες που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα.

Μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση, οποιουδήποτε ποσού, στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς (GR19 0172 3500 0053 5003 2132 200) ή μέσω Paypal ή πιστωτικής κάρτας, πατώντας το παρακάτω κουμπί:

 

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στα τηλέφωνα της κεντρικής γραμματείας μας στην Καλλιθέα (210 - 9591000, 210 - 9560196) και μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σας ευχαριστούμε!

Ραδιοφωνικές Εκπομπές

Τα μέλη του Προγράμματος Κοινωνικοποίηση είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις δικές τους ραδιοφωνικές εκπομπές, τον Φεβρουάριο του 2009, στο πλαίσιο της έκθεσης στο Ζάππειο για τα εβδομήντα χρόνια της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Δημιούργησαν τρεις εκπομπές, με διαφορετική θεματική η καθεμία.

Μπορείτε να ακούσετε τα ακόλουθα ραδιοφωνικές εκπομπές απευθείας εδώή κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να τα κατεβάσετε.

Η πρώτη έχει τίτλο και θέμα τη "Βροχή", με σχετικά κείμενα και μουσική. Συμμετέχει η Τόνια, η Όλγα και η Ειρήνη. Η εκπομπή αρχίζει με μουσική που ηχογραφήθηκε στις ομάδες μουσικοθεραπείας και επιλέχθηκε από τα μέλη.

Η δεύτερη εκπομπή είναι ένα  αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι. Εκφωνητές ο Αντώνης, ο Θοδωρής και ο Παναγιώτης.

Η τρίτη είναι μία εκπομπή με σκοπό τη γνωριμία του κοινού με το Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης. Μιλά η Χριστίνα, ο Σταύρος και η Κλειώ, υπεύθυνη του Προγράμματος Κοινωνικοποίησης.

Links

Ελληνικοί οργανισμοί-φορείς-δίκτυα

 

Ευρωπαϊκοί και διεθνείς οργανισμοί-φορείς-δίκτυα

 

 

Free business joomla templates

wherein the then 34-year-old Jean-Claude Biver announced in the midst of the quartz era that this was a brand dedicated to mechanical watches. The announcement shook attendees at the event, in any case, https://www.replicaswatches.online https://www.replicaswatches.vip this replica Rolex Daytona Diamond is the best watch out for racecar motorists, comes the light on the references of Buzz Aldrin and Neil Armstrong own Omega Speedmasters, https://www.qualitywatch.co skwatches.com but just try several chronographs and really feel and try the pushers. When operating the Lange 1815 Chronograph you will feel the smooth yet firm click.