ΑρχικήΤμήματα Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.Τμήμα Ενηλίκων ΑττικήςInformationDepartmentsAdult PsychotherapyΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ σε νέους επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας (2)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ σε νέους επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας (2)

LOGO ΙΨΥΠΕ 1

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

σε νέους επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας

 

Albrecht Dürers Hand Study - 5

 

 

Κατευθύνσεις:

 

Α) Τμήμα Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ψυχοδυναμικής Εποπτείας/ Συζήτησης Περιστατικού (παρουσίαση κλινικού υλικού).  

 

Σύνθεση ομάδας: Κλειστή Ομάδα 3 - 6 ατόμων καθ’ όλη τη διάρκεια της εποπτείας

Διάρκεια: 1,5 ώρα κάθε εβδομαδιαία εποπτεία/ Ετήσιος κύκλος με δυνατότητα παράτασης αναλόγως των αναγκών των μελών

Κόστος: 20 € για κάθε εβδομαδιαία εποπτεία

Στοιχεία επικοινωνίας:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (Θέμα: «Ψυχοδυναμική Εποπτεία στο Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.»)

Αποστολή βιογραφικού σημειώματος με εστίαση στην κλινική εμπειρία

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

σε νέους επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας

 

Σε κάθε θεραπευτική πράξη, η εποπτεία είναι σημαντική πηγή μάθησης μέσα από την εμπειρία, με την επίβλεψη κάποιου πιο έμπειρου. Στη ψυχοδυναμική προσέγγιση, επειδή η  θέση της είναι ότι στη βίωση των δυναμικών της θεραπευτικής σχέση βασίζεται η ανάπτυξη όλης της κατανόησης και τεχνικής, η συμβολή της εποπτείας είναι καθοριστική. Λειτουργεί βοηθώντας τόσο την κατανόηση συνειδητών και ασυνείδητων στοιχείων της δυναμικής του θεραπευτικού ζεύγους, όσο και για την αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών προκύπτουν σε μια θεραπευτική διαδικασία π.χ. θεραπευτικά αδιέξοδα, εκδραματίσεις,  επιθέσεις στο πλαίσιο, φαινόμενα παλινδρόμησης, διακοπή της θεραπείας. Η εποπτική διαδικασία, προσφέροντας την δυνατότητα ύπαρξης του επόπτη  ως εξωτερικού παρατηρητή, ως ένα "τρίτο μάτι", παρέχει τη δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας, ενώ ταυτόχρονα "εμπεριέχει" τα άγχη του θεραπευτικού ζεύγους. Το πλαίσιο της ομάδας τοποθετεί το θεραπευτή στη θέση του εποπτευόμενου, αλλά και του επόπτη των συναδέλφων του, εμπλουτίζοντας έτσι σημαντικά την γνώση του μέσα από τη εμπειρία  της λειτουργίας και των άλλων, τη συζήτηση συνεδριών διαφορετικών περιπτώσεων, την ευρεία ανταλλαγή απόψεων. Η εποπτεία μπορεί να καλύψει ειδικότερα και διάφορα ζητήματα που απασχολούν το θεραπευτή: ψυχοδυναμική διάγνωση και αξιολόγηση, τροποποιήσεις πλαισίου όπου απαιτούνται, σύμφωνα με την ηλικία, την ψυχοπαθολογία  και την βαρύτητα της κατάστασης, όπως για παράδειγμα σε οριακές και ψυχωτικές δομές, στους χειρισμούς περιπτώσεων σοβαρής παλινδρόμησης, επικινδυνότητας, αυτοκτονικότητας, κ.ά.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και ως εκ τούτου για τη συμμετοχή θα ληφθεί υπόψη και η σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Η επιλογή των υποψηφίων για τη συμμετοχή στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ σε νέους επαγγελματίες θα γίνει βάσει βιογραφικού σημειώματος και προσωπικής συνέντευξης.

---------------------------------

Για δήλωση συμμετοχής στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ σε νέους επαγγελματίες, αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , (Θέμα: «Ψυχοδυναμική Εποπτεία στο Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.»), σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, στοιχεία επικοινωνίας και επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας σημείωμα.  Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο τηλέφωνο της γραμματείας του Ι.Ψ.Υ.Π.Ε.: 210-9591000. 

 

 

ΙΨΥΠΕ

 

 

 

Free business joomla templates

wherein the then 34-year-old Jean-Claude Biver announced in the midst of the quartz era that this was a brand dedicated to mechanical watches. The announcement shook attendees at the event, in any case, https://www.replicaswatches.online https://www.replicaswatches.vip this replica Rolex Daytona Diamond is the best watch out for racecar motorists, comes the light on the references of Buzz Aldrin and Neil Armstrong own Omega Speedmasters, https://www.qualitywatch.co skwatches.com but just try several chronographs and really feel and try the pushers. When operating the Lange 1815 Chronograph you will feel the smooth yet firm click.